Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Marieke Bosman

Persoonlijk reisadviseurMarieke Bosman, Dalen

Persoonlijk reisadvideur Marieke Bosman

 

 

Persoonlijk reisagent

In deze tijd kost het meer moeite dan ooit om je reis goed voor te bereiden, welke papieren heb je nodig en hoe lang van te voren kan je die regelen. Welke landen laten mij binnen en welke juist niet? De kaart van rijksoverheid geeft daarin nogal een vertekend beeld. Helemaal als vaccin vrij wilt reizen. Ontzettend vervelend als (een deel van) jouw reisgezelschap niet gevaccineerd is. 

Daar ben ik om jou te helpen! Doordat ik locatieonafhankelijk werk, maken we een afspraak waar en wanneer het jou uitkomt. We bespreken dan waar de reis aan moet voldoen en aan welke belevenissen jij nog lang en met veel plezier terugdenkt en napraat. Dit alles is geheel vrijblijvend. Als het voor beide partijen goed voelt maak ik één of meerdere reisvoorstellen.

Het kan voorkomen dat je hierna alsnog kiest om niets te boeken, indien dat het geval is zal ik éénmalig een bedrag van € 85,- incl. BTW in rekening brengen voor de gedane arbeid.

Over mij:

In mijn jeugd reisde ik met mijn ouders en broers veelal met de auto. Door het bedrijf en personeel thuis waren we gebonden aan met name de herfst- en voorjaarsvakantie. Jaren later ben ik er zelf op uitgetrokken en ontdekte ik het reizen per vliegtuig. Alleen of samen op reis, beide hebben zo zijn mooie kanten. Af en toe helemaal iets nieuws, uit het bekende stappen en voelen welke uitwerking dat op mij heeft. Dat kan zijn door op reis te gaan naar een land met een compleet andere cultuur, een activiteit doen wat ik nog niet eerder heb gedaan. Of juist op reis gaan zonder dat ik de bestemming weet. Spannend en uniek elke keer weer, en het pakt elke keer weer positief uit. 

Voor mij is een reis geslaagd als ik mij heb kunnen laten verrassen door de bestemming, mij om het (massa)toerisme heen heb kunnen bewegen. Er ruimte is om spontaan iets (geks) te ondernemen, juist omdat ik geneigd kan zijn alles te willen plannen. Elke dag ontdek, zie, voel of proef ik een stukje cultuur, actief of juist vanuit een heel ontspannen sfeer. Wat is er dan nog fijner als me een dag in de watten laten leggen en volledig ontspannen tijdens een massage, hamam of andere wellness beleving. Ik ben per slot van rekening wel op vakantie. Om dan met een klein handgemaakt souvenir en een koffer vol mooie belevenissen weer huiswaarts te keren.

 

Graag luister ik naar jouw wensen van jouw volgende droomreis. Tot snel!

Lieve groet Marieke

 

“Je bestemming is nooit een plek, maar een nieuwe manier om naar dingen te kijken.” - Henry Miller

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Marieke's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.