Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Lizzy van Valkengoed

Persoonlijk reisadviseurLizzy van Valkengoed, Hoevelaken

Persoonlijk reisadvideur Lizzy van Valkengoed

Over mij

Op mijn tiende ben ik naar Curaçao en Aruba geweest met mijn ouders. Dit was een hele mooie reis die ik niet snel vergeet. Toen mijn ouders 25 jaar getrouwd waren gingen wij nogmaals naar Curaçao. Vanaf dat moment heeft ook mijn man het met Curaçao. De mooie stranden, het heerlijke weer en de bijzondere onderwaterwereld. Mijn man en ik proberen nu elk jaar richting de Caraïben te gaan en steeds ontdekken we weer nieuwe dingen.

Ook in Europa zijn erg mooie landen en steden. Zelf ben ik altijd op zoek naar de leukste bestemming voor de beste prijs. Zo gaan wij meestal drie of vier dagen op stedenstrip. Veel mensen vragen dan of dat niet te kort is maar ik zorg ervoor dat de vliegtijden zo vroeg mogelijk heen gaan en zo laat mogelijk terug. Van tevoren zoek ik uit waar we heen moeten en wat we gezien moeten hebben en dan natuurlijk een hotel midden in het centrum. Ja voor een stedentrip zit je bij mij ook aan het juiste adres. Zo ben ik onder andere in Rome, Nice, Monaco, Lissabon, Valencia, Barcelona, Parijs, Antwerpen, Brussel, Berlijn, Sevilla en Malaga geweest. 

Op mijn 16e ben ik voor mijzelf begonnen in de beauty branche. Als pedicure en masseur zie ik veel verschillende klanten en praat ik veel over vakanties. Mijn klanten vinden het altijd leuk om over vakanties te praten en stellen mij vaak de vraag hoe ik dat allemaal doe. Ik merkte dat klanten niet altijd weten hoe ze moeten zoeken en waar ze de beste reis kunnen vinden. Toen dacht ik hoe mooi is het als ik voor mijn klanten ook gelijk een vakantie kan regelen? Ideaal tijdens de behandeling heb ik alle wensen van de klant al bij elkaar en na de behandeling kan ik gaan zoeken naar een mooie reis. Ik ben op zoek gegaan naar een opleiding die ik naast mijn werk kon doen en waarna ik gelijk voor mijzelf kon starten. Bij Personal Touch Travel kon ik mijn droom nagaan. Nu ben ik zelfstandig reisadviseur en doordat ik ben aangesloten bij Personal Touch Travel zijn alle reizen ook ANVR en SGR gedekt.

Het werkt heel makkelijk. In ons eerste gesprek bespreken we jouw wensen en geef ik advies en tips. Nadat ik alle wensen ik kaart heb gebracht ga ik op zoek naar een reis die aansluit bij jouw wensen. Vervolgens krijg je een mooi reisprogramma waar alle informatie in staat die je nodig hebt. Het voordeel van mij als je reisadviseur is niet alleen dat ik jouw reis geheel op maat maak maar ook dat ik altijd beschikbaar voor je ben. Is er iets voor, tijdens of na de reis dan kan je mij altijd bereiken.

Bij mij kan je terecht voor onder andere een zonvakantie, verre reis, rondreis, groepsreis, huwelijksreis, vakantiehuizen, cruise of een stedenstip. Naast de reis die ik je aanbied kan ik ook autohuur, een passende reis- en annuleringsverzekering, thuisvaccinatie service, parkeerservice op de luchthaven en privé transfer voor je regelen.

 

Op de hoogte blijven van tips en aanbiedingen? Kijk dan op mijn blog, facebook of instagram

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Lizzy's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Lizzy op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.