Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Lisa Ouwerkerk

Persoonlijk reisadviseurLisa Ouwerkerk, Sassenheim

Persoonlijk reisadvideur Lisa Ouwerkerk

Over mij

2018: 10-jarig jubileum als zelfstandig reisagent!

Het jaar 2018 staat voor mij in het teken dat mijn reisburo alweer 10 jaar in bedrijf is! Daar ben ik natuurlijk ontzettend trots op en ik wil graag mijn klanten bedanken die al jaren bij mij boeken en mij het vertrouwen geven om hun vakantie te verzorgen!

Uw reisbureau aan huis

Beschikken over uw eigen reisadviseur? Dat is kiezen voor gemak, service en persoonlijke benadering.

Van Australië tot Alaska, van Argentinië tot Amerika!

Waar u ook naar toe wilt, ik regel alles van A tot Z voor u. Vakantie is emotie, door mijn jarenlange ervaring in de reiswereld en passie voor reizen, kan ik u het juiste advies geven en zorgen voor een onvergetelijke belevenis. U kunt bij mij terecht voor winterzon bestemmingen, huwelijk(sreis) in het buitenland, groepsreizen, cruises of verre rondreizen. Maar ook een zonnige strandvakantie, kampeerreis of stedentrip behoren tot de mogelijkheden.

Betrouwbaar

Ik werk volledig onafhankelijk en objectief in samenwerking met reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland. U boekt veilig bij een SGR gecertificeerd, betrouwbaar bureau dat werkt volgens de ANVR-voorwaarden en is aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Voor u geen lange wachttijden meer op het reisbureau, want ik kan u thuis, per telefoon of e-mail voorzien van een persoonlijk reisadvies tegen elk budget op een tijdstip dat het u uitkomt. En dat zonder meerprijs! Doordat wij geen eigen pand, dus geen huur hoeven te betalen en geen personeel in dienst hebben, zijn wij NIET duurder dan het reisbureau in het dorp. Ook rekenen wij GEEN voorrijdkosten! Dus voor u geen eindeloze zoektochten meer op internet of lange wachttijden meer op het reisbureau op zoek naar die perfecte droomvakantie!

Echter; indien u alleen een vliegticket wilt boeken, met uitzondering van ingewikkelde routes en rond-de-wereldtickets, vraag ik u om deze zelf te reserveren. Hier is teveel concurrentie voor en ben ik vaak wat duurder dan een enorme boekingswebsite die elke dag 1000 tickets verkoopt online. 

Wie ben ik?

Mijn naam is Lisa Ouwerkerk, samenwonend en moeder van 2 dochters en een zoon. Wij wonen inmiddels al weer een geruime tijd in het pittoreske Sassenheim, waar wij het heel erg naar ons zin hebben. Ik hou van reizen (uiteraard!), ben vaak te vinden in de sportschool, en ben met mijn hond actief in de jachthondensport. 

Ervaring

Ik werk al ruim 21 jaar in de reiswereld en heb veel van de wereld gezien. De eerste tien jaar heb ik gewerkt bij twee gerenommeerde reisbureaus in Leiden, zowel als reisadviseur als filiaalmanager. Sinds 10 jaar ben ik aangesloten bij Personal Touch Travel. Als zelfstandig onderneemster heb ik mijn plek inmiddels gevonden. Via Personal Touch Travel kan ik mij geheel concentreren op datgene waar ik goed in ben; het persoonlijk adviseren van mijn klanten en voor hen een reis op maat reserveren. Mijn favoriete bestemmingen zijn Florida, Amerika, Canada, Frankrijk, Griekenland, Spanje, Italië, Turkije en de Caribbean.

De voordelen van uw eigen reisadviseur:

 • Geen lange wachttijden meer op het reisbureau;
 • Niet meer eindeloos zoeken op het internet naar de ideale vakantiebestemming;
 • Ik verzorg uw reis van A tot Z;
 • Desgewenst kan ik bij u thuis of op een andere locatie komen op een tijdstip dat het u uitkomt!;
 • Advies op maat;
 • Persoonlijke service zonder meerprijs;
 • U boekt veilig bij een SGR gecertificeerd, betrouwbaar bureau dat werkt volgens de ANVR-voorwaarden en is aangesloten bij het Calamiteitenfonds;
 • Volledig onafhankelijk en objectief;
 • Samenwerking met touroperators in Nederland, België en Duitsland;
 • Altijd uw eigen persoonlijk reisadviseur;
 • 100% privacy;
 • Service met prijsvergelijking.

Bent u enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik help u graag op weg naar uw ideale droomvakantie!

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Lisa's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Lisa op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.