Persoonlijk reisadvideur Lisa Ouwerkerk

Persoonlijk reisadviseurLisa Ouwerkerk, Sassenheim

Persoonlijk reisadvideur Lisa Ouwerkerk
Stuur een bericht
+31 (0)6-48068932

Over mij

Uw reisbureau aan huis

Beschikken over uw eigen reisadviseur? Dat is kiezen voor gemak, service en persoonlijke benadering.

Van Australië tot Alaska, van Argentinië tot Amerika!

Waar u ook naar toe wilt, ik regel alles van A tot Z voor u. Vakantie is emotie, door mijn jarenlange ervaring in de reiswereld en passie voor reizen, kan ik u het juiste advies geven en zorgen voor een onvergetelijke belevenis. U kunt bij mij terecht voor winterzon bestemmingen, huwelijk(sreis) in het buitenland, groepsreizen, cruises of verre rondreizen. Maar ook een zonnige strandvakantie, kampeerreis of stedentrip behoren tot de mogelijkheden.

Betrouwbaar

Ik werk volledig onafhankelijk en objectief in samenwerking met reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland. U boekt veilig bij een SGR gecertificeerd, betrouwbaar bureau dat werkt volgens de ANVR-voorwaarden en is aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Voor u geen lange wachttijden meer op het reisbureau, want ik kan u thuis, per telefoon of e-mail voorzien van een persoonlijk reisadvies tegen elk budget op een tijdstip dat het u uitkomt. En dat zonder meerprijs! Doordat wij geen eigen pand, dus geen huur hoeven te betalen en geen personeel in dienst hebben, zijn wij NIET duurder dan het reisbureau in het dorp. Ook rekenen wij GEEN voorrijdkosten! Dus voor u geen eindeloze zoektochten meer op internet of lange wachttijden meer op het reisbureau op zoek naar die perfecte droomvakantie!

Wilt u toch uw reis via internet boeken, dan kunt u dat ook via mij doen. Aan de rechterkant vindt u de buttons naar een uitgebreid aanbod in alle soorten reizen te boeken via alle grote reisorganisaties. U betaalt dan geen administratiekosten, maar heeft wel de zekerheid dat de reis door mij wordt afgehandeld met de daarbij behorende service.

Wie ben ik?

Mijn naam is Lisa Ouwerkerk, samenwonend en moeder van 2 dochters en een zoon. Wij wonen inmiddels al weer een geruime tijd in het pittoreske Sassenheim, waar wij het heel erg naar ons zin hebben. Ik hou van reizen (uiteraard!), ben vaak te vinden in de sportschool, waar ik graag mag bodypumpen en spinnen en mijn grootste hobby is paardrijden.

Ervaring

Ik werk al ruim 15 jaar in de reiswereld en heb veel van de wereld gezien. De eerste tien jaar heb ik gewerkt bij twee gerenommeerde reisbureaus in Leiden, zowel als reisadviseur als filiaalmanager. Sinds 6 jaar ben ik aangesloten bij Personal Touch Travel. Als zelfstandig onderneemster heb ik mijn plek inmiddels gevonden. Via Personal Touch Travel kan ik mij geheel concentreren op datgene waar ik goed in ben; het persoonlijk adviseren van mijn klanten en voor hen een reis op maat reserveren. Mijn favoriete bestemmingen zijn Florida, Frankrijk, Griekenland, Spanje, Italië, Turkije en de Caribbean.

De voordelen van uw eigen reisadviseur:

 • Geen lange wachttijden meer op het reisbureau;
 • Niet meer eindeloos zoeken op het internet naar de ideale vakantiebestemming;
 • Ik verzorg uw reis van A tot Z;
 • Desgewenst kan ik bij u thuis of op een andere locatie komen op een tijdstip dat het u uitkomt!;
 • Advies op maat;
 • Persoonlijke service zonder meerprijs;
 • U boekt veilig bij een SGR gecertificeerd, betrouwbaar bureau dat werkt volgens de ANVR-voorwaarden en is aangesloten bij het Calamiteitenfonds;
 • Volledig onafhankelijk en objectief;
 • Samenwerking met touroperators in Nederland, België en Duitsland;
 • Altijd uw eigen persoonlijk reisadviseur;
 • 100% privacy;
 • Service met prijsvergelijking.

Bent u enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik help u graag op weg naar uw ideale droomvakantie!

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef in het bericht aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Lisa's nieuwsbrief

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Lisa op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds