Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Ling Chan

Persoonlijk reisadviseurLing Chan, Capelle aan den IJssel

Persoonlijk reisadvideur Ling Chan

Avontuur zit in mijn bloed

Al van jongs af aan ben ik door mijn ouders meegenomen op reis naar verschillende plekken in Azië en op familiebezoek in Maleisië. Mijn vader heeft jarenlang als expat in Hong Kong, Beijing en Shanghai gewoond en mijn moeder in Tokyo. Ze werkte als reisgids in Japan en ik mocht vaak mee tijdens groepsreizen. In mijn schoolvakanties verbleef ik in deze steden. Erg bijzonder want ik kreeg een kijkje in het leven van andere culturen en ervoer hoe het was om als een local te leven. Zonder lang na te denken, besloot ik op mijn 12e jaar om van Singapore naar Nederland te emigreren om bij mijn moeder te gaan wonen. Ik kwam terecht in Goes. Omdat ik leergierig en nieuwsgierig ben, heeft het mij weinig moeite gekost om me snel thuis te voelen in de Nederlandse samenleving.

Op werkgebied zit ik ook niet stil. Afgelopen twintig jaar heb ik gewerkt in sales, account- en projectmanagement en product development in de financiële en de olie, gas en wind sector. Geweldige ervaringen, maar het nieuwe avontuur lonkt.

Verzamel mooie momenten

Reizen maakt gelukkig. Ik beleef keer op keer de reis opnieuw door het terughalen van mijn plezierige en onbetaalbare herinneringen. Als bevlogen reiziger, ben ik enorm dankbaar dat ik meer dan 40 landen heb bezocht. IJsland, Singapore, Japan, Australië, Canada, de Verenigde Staten, Costa Rica, Cuba en Zuid-Afrika hebben een speciale plek in mijn hart. Al mijn reis- en werkervaringen hebben mij aangezet tot het volgen van mijn hart en hebben mij gebracht waar ik nu ben, bij Personal Touch Travel. Het geeft mij veel voldoening en plezier wanneer ik een bijdrage kan leveren aan het geluk van mijn klanten door het samenstellen van een mooie reis die volledig aansluit bij al hun wensen. Ik heb mijn ikigai gevonden. Als je persoonlijk reisspecialist help ik je met het creëren van jouw (droom)reis!

Persoonlijke reisadvies

Het begint met je idee. De voorpret begint al bij ons allereerste contact. In ons verkennend gesprek deel je met mij wat je graag wilt zien en beleven. Ik luister, denk mee, vraag door en vul je wensen en behoeften aan met mijn kennis en ervaring. Ik help je met het maken van de beste keuze en om tijd te besparen. Met elkaar stellen we een reisprogramma samen dat bij je wensen, interesses en persoonlijkheid past.

Voor een optimale beleving zorg ik dat je geen volgepland programma krijgt en adviseer ik je over datgene wat echt de moeite waard is te bezoeken. Zo heb je ruimte voor een eigen invulling, onverwachte avonturen en spontane lokale ontmoetingen. Maar nog belangrijker: ruimte voor rust. Tijd voor jezelf en het verwerken van alle indrukken. Meemaken is onthouden.

Mijn belangrijkste streven is dat elke reis naar wens verloopt. Ik ben je aanspreekpunt vóór, tijdens en na je reis. Ik ben vooral bereikbaar in de avonduren en in het weekend. Naast de praktische reisinformatie en tips, help ik je o.a. met een all-inclusive autohuur, een passende reis- en annuleringsverzekering, thuisvaccinatie service, parkeerservice op de luchthaven en privé transfer. Uiteraard krijg je mijn persoonlijke tips mee. Kortom, een personal touch - full service pakket. Je gaat met een gerust hart op reis.

Laat mij jou een unieke reisbeleving bezorgen!

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Lings nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.