Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Laura Westerbrink

Persoonlijk reisadviseurLaura Westerbrink, Olst

Persoonlijk reisadvideur Laura Westerbrink

Welkom!

Mijn naam is Laura Westerbrink en woon samen met mijn man Martijn en onze dochters Elise en Florine in het mooie Olst.

Al van jongs af aan is reizen mijn passie. Als klein meisje gingen we vaak naar de camping in Frankrijk, Spanje of Italië. Samen met mijn man, die ook heel erg van reizen houdt, heb ik nog meer kunnen ontdekken van de wereld. We zijn in verschillende delen van de Verenigde Staten geweest en we hebben Beijing en omgeving, Qatar en Dubai bezocht. Ook zijn we in verschillende Europese landen geweest en vinden we het erg leuk om nieuwe steden te ontdekken door middel van stedentrips. San Francisco, Parijs en Barcelona staan hierbij zeker in de top 3!

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat meerdere vrienden en kennissen naar mij toekwamen met vragen over hun reis. Ik heb een groot aantal van hen geholpen met het vinden en boeken van hun reis. Ik vind het geweldig dat ik van mijn passie mijn werk mag maken. En als je doet wat je leuk vindt, dan hoef je nooit te werken!

Door het grote aanbod op internet ziet u misschien door de bomen het bos niet meer en kost het u veel tijd om uw droomvakantie te boeken. Met mijn enthousiasme, servicegerichtheid en flexibiliteit wil ik u hier graag bij helpen. Geen meerprijs, wel meer service. Dat is de Personal Touch! Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, dus u bent gegarandeerd van kwaliteit.

Mail of bel mij gerust voor meer informatie. Waar gaat uw volgende reis heen? Travel is the only thing you buy, that makes you richer!

Laura Westerbrink

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Laura's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Laura op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.