Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Karin van Espen

Persoonlijk reisadviseurKarin van Espen, Oostburg

Persoonlijk reisadvideur Karin van Espen

Karin, uw persoonlijke & mobiele reisadviseur….

Ik ben Karin van Espen en woon in Oostburg in het bijzondere Zeeuws Vlaanderen. Ik ben getrouwd en heb twee prachtige volwassen dochters en inmiddels ook een schitterende kleindochter. Ik heb een passie voor alles wat met reizen te maken heeft en heb nu van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Inmiddels ben ik alweer een aantal jaren hard bezig met mijn werk als mobiel en zelfstandig reisadviseur.......Wat heb ik toch een fantastische baan....Love my job!

Tijdens mijn (nog steeds) reislustige jaren heb ik al veel van de wereld gezien, waaronder veel Europese landen, Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Mallorca, Andalusië, Italië, Lanzarote, Tenerife, Portugal, de Griekse eilanden Corfu, Kreta, Kos, Rhodos, Chios, Zakynthos & Samos. Maar ook buiten Europa hebben we al een aantal hele mooie reizen gemaakt, waaronder Maleisië, Florida, Dubai en met name Aruba...die laatste bestemming is een enorme aanrader!

In alles wat ik doe is het serviceniveau hoog. Ik reis als het ware op de achtergrond mee, ben ook gedurende uw reis voor u beschikbaar en zorg dat alles tot in de puntjes verzorgd is.  Bovendien brengt mijn service voor u geen extra kosten met zich mee.

“Personal Touch” staat bij mij onder andere voor:

  • Ontspanning zonder inspanning
  • Persoonlijke belangenbehartiger
  • Geen urenlange zoektocht op internet
  • Persoonlijke aandacht en leuke tips
  • Contact  waar en wanneer u dat wenst
  • 1 aanspreekpunt voor, tijdens en na uw reis
  • Aangesloten bij ANVR , SGR en Calamiteitenfonds

 Kortom….ik ontzorg!

Wilt u het gemak en mijn service ervaren? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, zodat ik de uitdaging aan kan gaan om u de “Personal Touch” te laten ervaren!

Uw persoonlijke mobiele reisadviseur

Karin van Espen

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Karins nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Karin op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.