Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Josette Franken

Persoonlijk reisadviseurJosette Franken, Amsterdam

Persoonlijk reisadvideur Josette Franken

Welkom op mijn persoonlijke webpagina!

Na jarenlang gewerkt te hebben in de reis- en incentives wereld ben ik in 2016 voor mezelf begonnen en heb ik mij aangesloten bij Personal Touch Travel. Een prima organisatie die voor mij een onmisbare schakel is bij het organiseren en boeken van reizen. Via Personal Touch Travel heb ik 24/7 online toegang tot de boekingssystemen van alle bekende reisorganisaties. Net als een regulier reisbureau beschik ik zodoende over alle faciliteiten en garantieregelingen die nodig zijn om een zorgeloze reis voor je te regelen.

Hoewel ik in principe elk type reis voor je kan regelen ben ik met name gespecialiseerd in het samenstellen en boeken van rondreizen. Aan de hand van jouw wensen, ideeen en budget stel ik een mooie reis op maat voor jou samen. Daarnaast  ben ik mij gaan specialiseren in het organiseren van golfreizen voor groepen als ook voor individuele golfers. Daarbij kies ik niet op voorhand de geëigende golfpaden naar Portugal, Spanje of Turkije, maar bied ik juist ook andere golfbanen in niet zo voor de hand liggende landen aan zoals Finland, Tsjechië en Georgië. 

Mijn ervaringen van de afgelopen jaren dat ik dit werk doe moeten je voldoende vertrouwen geven dat je bij mij aan het juiste adres bent voor welk type reis dan ook. Stop dus met zelf verder urenlang zoeken op het internet. In mij heb je je persoonlijke reisbutler gevonden die jou al dit tijdrovende zoeken uit handen neemt. Samen met jou maak ik je vakantiereis tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Jouw persoonlijke reisbutler staat garant voor:

  • Persoonlijke benadering, indien wonend in de regio Amsterdam eventueel ook aan huis
  • Betrouwbaar en snelle service
  • Uw vakantiewens is leidend maar ik denk met u mee
  • Alle soorten reizen zijn mogelijk naar alle bestemmingen
  • Aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.
  • 24/7 bereikbaar via mail of telefonisch
  • Niet duurder dan elders maar wel persoonlijker

Wat let je verder nog om mij eens te benaderen. Kijk ook maar eens op www.josettefrankenreisadvies.com of bel of Whatsapp mij gewoon op +31-621973353. Je zult er geen spijt van krijgen.

Voor nu: hartelijk dank voor je  bezoek aan mijn webpagina, zoals altijd een goed begin van een mooie reis!

Josette Franken

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Josettes nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.