Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Ineke Paul -Rijnbeek

Persoonlijk reisadviseurIneke Paul -Rijnbeek, Nieuwerkerk aan den IJssel

Persoonlijk reisadvideur Ineke Paul -Rijnbeek

Even voorstellen

Mijn naam is Ineke Paul en ik woon met mijn man en drie kinderen in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Van jongs af aan beleef ik veel plezier aan het reizen. Als kind ben ik veel landen in Europa op vakantie geweest en op latere leeftijd met mijn man en kinderen ook naar verdere bestemmingen, waaronder Canada en Verenigde Staten; zo kan ik uit eigen ervaring adviseren. In Breda heb ik met plezier de opleiding HBO Manager Reisbureaubedrijf gevolgd, waarmee ik een eigen reisbureau kon starten.

Het plezierige aan het werken in de reiswereld is dat je dagelijks mensen blij kunt maken met een mooie reis. Wilt u een zonvakantie naar Spanje, een mooie zelf samengestelde rondreis door Thailand, lekker actief zijn tijdens een wandel- of fietsvakantie, op wintersport, genieten van een prachtige cruise, een stedentrip naar Parijs, een romantische huwelijksreis naar de Malediven, een bedrijfsuitje of tickets voor evenementen en wedstrijden; ik ben er voor al uw reiswensen!

Ik neem u graag het uren zoeken op internet of het wachten bij een traditioneel reisbureau uit handen en kom met een mooi, passend en compleet reisvoorstel waarin alles geregeld is: van excursies, verzekeringen en een huurauto tot visa, inentingen, een taxi, stoelreserveringen, inchecken en het thuis afleveren van de tickets. En Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en Calimiteitenfonds, wat financiële veiligheid biedt.

Dus… voor Personal Touch kunt u contact met mij opnemen!

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Ineke's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Ineke op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.