Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Grytsje Haaksma

Persoonlijk reisadviseurGrytsje Haaksma, Ee

Persoonlijk reisadvideur Grytsje Haaksma

Welkom op mijn site!

Een reis van duizenden kilometers begint met één enkele stap. Deze eerste stap kan ik voor u waarmaken. Gewoon aan uw eigen keukentafel!

Mijn naam is Grytsje Haaksma, samen met mijn man en dochter woon ik in het pittoreske Friese dorp Ee. Zolang ik me kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in alles wat maar met reizen te maken heeft; zo bestudeerde ik de atlas van pool tot pool en was aardrijkskunde mijn favoriete vak. Niet verrassend dus dat ik koos voor een vervolgopleiding in de toerisme branche. In de afgelopen jaren maakte ik vele bijzondere reizen en mocht ik wonen op mooie plekken in Europa. Al jaren kriebelde het om ‘’ooit’’ ook andere mensen deze mooie wereld te tonen en hen te helpen met het samenstellen van de perfecte reis. Nadat iemand begin 2018 tegen me zei: “je straalt wanneer je over reizen vertelt”, besloot ik om mijn droom na te gaan jagen.

Personal Touch Travel is voor mij de perfecte organisatie waar ik me graag bij aansluit. Ze geven mij een ruim aanbod waardoor ik vele pakketreizen kan boeken en veel mogelijkheden heb om zelf alle soorten reizen samen te stellen. Ook is Personal Touch Travel aangesloten bij ANVR & SGR, zodat ik u van begin tot eind garantie en betrouwbaarheid biedt.

U kunt bij mij terecht voor alle soorten reizen: van zonvakantie tot wintersport van cruise tot rondreis en van citytrip tot een auto-/camperreis.

Waarom bij mij boeken?

Misschien zit u al uren te zoeken op het internet naar die ene perfecte reis, maar door het ontzettend grote aanbod ziet u door de bomen het bos niet meer. Ik kan dit allemaal voor u uit handen nemen. Door de uitgebreide opleiding die ik heb gedaan, reikt mijn kennis verder dan de online aanbieders. U hoeft alleen maar uw wensen met mij te bespreken en de voorpret kan beginnen!

Hier zal vast wel een prijskaartje aan hangen?

Het tegendeel is waar. Personal Touch Travel koopt ontzettend groot en breed in. Hierdoor kan ik uit een zeer uitgebreid pakket reizen aanbieden en zorg ik ervoor dat u altijd de laagste prijs betaalt. Aan mijn diensten zijn geen extra kosten verbonden. Ik ben dan ook niet duurder dan een andere reisorganisatie. Aangezien ik niet gebonden ben aan een fysiek reisbureau, kan ik bij u thuis langskomen op een moment wanneer het u past.

Enthousiast en nu?

Nadat u contact met mij opgenomen heeft, kom ik bij u langs om uw wensen te bespreken. Dat kan ook ’s avonds en in de weekenden. Aan de hand van die informatie ga ik voor u aan de slag om een passend reisvoorstel te maken. Bespreekt u liever uw reiswensen telefonisch, per mail of skype? Geen probleem, ik werk op de manier die u het beste uitkomt.

Al zin in uw volgende reis? Neem snel contact met mij op door een mailtje te sturen of door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik kijk ernaar uit om binnenkort uw reiswensen te bespreken!

Reislustige groet,

Grytsje Haaksma

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Grytsjes nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Grytsje op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.