Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Giselle Koning

Persoonlijk reisadviseurGiselle Koning, Tilburg

Persoonlijk reisadvideur Giselle Koning

Welkom!

Wilt u onbezorgd op vakantie met de juiste en persoonlijke adviezen die aansluiten op uw wensen? Niet te lang willen zoeken op internet en met de persoonlijke aandacht en zekerheid van de ANVR en SGR bij u aan de keukentafel tot de droomreis komen? Dat bied ik u allemaal als uw Persoonlijke Reisadviseur van Personal Touch Travel.

Wie ben ik:

Mijn naam is Giselle Koning en reizen is mijn grootste passie. In 2000 ben ik begonnen in de reiswereld en heb jarenlang met plezier mooie golfreizen geboekt over de hele wereld. Na een aantal jaar buiten de reiswereld gewerkt te hebben, merkte ik dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan… Na een intensieve opleiding mag ik van mijn passie mijn werk en zelfs mijn bedrijf maken en heb me aangesloten bij de Personal Touch Travel Franchiseformule.

Door de nodige studiereizen en vakanties heb ik al veel bestemmingen bezocht. Canada, Mexico, Sint Maarten, New York, Israël, vele bestemmingen binnen Europa voor zowel strand-, kampeervakanties als stedentrips en een aantal landen in Azië maken de lijst compleet.

Wat kan ik voor u betekenen:

Of u nu een golfvakantie, huwelijksreis, wintersport, safari, cruise, verrassende stedentrip, rondreis of strandvakantie wilt, ik regel het graag voor u en neem alle rompslomp uit handen.

U hoeft de deur niet uit. Ik kom bij u langs wanneer het u uitkomt om uw wensen te inventariseren. Deze zal ik perfect vertalen in een prachtige reis die met alle zorg en persoonlijke aandacht voor u wordt samengesteld tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding. U hoeft zelf alleen nog maar te genieten van uw (op maat gemaakte) reis. Zo hoeft u zelf niet meer te zoeken door de vele bomen in het bos op internet en wordt uw reis van “A tot Z” geregeld. Dit alles met de zekerheid van de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds waarbij Personal Touch Travel uiteraard is aangesloten.

Wilt u liever uw wensen via de telefoon of e-mail kenbaar maken, ook dat is uiteraard mogelijk.

Daarnaast kan ik bijvoorbeeld ook een visum, een parkeerplaats op de luchthaven, een overnachtingshotel, een huurauto en zelfs de thuisvaccinatie voor u regelen. Over een onbezorgde vakantie gesproken…!

Alle voordelen op een rij:

  • Uw Persoonlijke Reisadviseur, dus een vast aanspreekpunt
  • Persoonlijke service en aandacht zonder extra kosten
  • Geen urenlange zoektocht meer op internet
  • U hoeft de deur niet meer uit; ik kom bij u langs wanneer het u schikt
  • De zekerheid van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
  • Verrassende en inspirerende tips

Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact met mij op, ik sta u graag te woord!

Met vriendelijke groet,

Giselle Koning
Uw persoonlijk reisadviseur

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Giselle's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Giselle op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.