Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Esmee Heijneker

Persoonlijk reisadviseurEsmee Heijneker, Alkmaar

Persoonlijk reisadvideur Esmee Heijneker

Over Esmee

Welkom op mijn pagina!

Ik ben Esmee, 29 jaar oud en woon in Alkmaar. Het reisvirus heeft mij jong getroffen, wat ervoor zorgde dat ik op mijn 9e al mijn ‘eigen reisbureau’ runde! Ik vond het heerlijk om met vakanties bezig te zijn en was benieuwd wat er allemaal bij kwam kijken! Dit is ook de reden waarom ik een toeristische studie gekozen heb! Om niet al mijn kennis op theorie te baseren ben ik samen met mijn man in totaal bijna twee jaar op wereldreis geweest! Ik heb het geluk gehad om alle continenten, behalve Antarctica, te mogen ontdekken en de lokale cultuur, natuur en keuken te kunnen ervaren!

Buiten mijn reiservaring en toeristische achtergrond heb ik lange tijd in de hotellerie gewerkt. Hierdoor kan ik snel en goed de kwaliteit van hotels, appartementen en huisjes herkennen.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Ben je op zoek naar een stedentrip, een zonvakantie of een verre reis? Ik zal ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is en het een onvergetelijke reis wordt!

Een jubileumreis, een huwelijksreis of die ‘once in a lifetime’ vakantie op de planning staan? Wat dacht je van de Trans-Siberië express, een camperreis in Nieuw-Zeeland, een rondreis door Indonesië of naar het prachtige vulkanische Hawaii?! Ik heb o.a. deze plekken zelf bezocht en kan aan de hand van deze kennis en jouw wensen het beste advies geven!
Kortom jouw vakantieplannen, in combinatie met mijn passie en ervaring zullen ervoor zorgen dat je een heerlijke vakantie en ultieme ervaring zal beleven!

Een korte samenvatting van de voordelen om jouw reis bij mij te boeken:

  • Persoonlijke aandacht
  • Flexibele bereikbaarheid, afspraken op tijden die jou uitkomt
  • Brede bestemmingskennis
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en calamiteitenfonds voor jouw zekerheid
  • Een reisvoorstel gebaseerd op jouw wensen en budget
  • Alle zorgen worden uit handen genomen
  • Eén contactpersoon voor, tijdens en na de reis

Ben je enthousiast geworden, maar wil je mij toch beter leren kennen of wil je een afspraak maken voor een persoonlijk advies? Geen probleem, ik kom graag langs voor een kennismakingsgesprek! Dit kan uiteraard ook bij mij thuis of via de telefoon en e-mail.

Tot snel!

Groetjes,

Esmee

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Esmee's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Esmee op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.