Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Esmee Heijneker

Persoonlijk reisadviseurEsmee Heijneker, Alkmaar

Persoonlijk reisadvideur Esmee Heijneker

“Ga één keer per jaar naar een plek waar je nooit eerder bent geweest.”

 

Dit is een uitspraak van de Daiai Lama waarin ik mij goed kan vinden!


Ik ben Esmee, 32 jaar oud en woon in Alkmaar samen met mijn man en dochter. Het reisvirus heeft mij jong getroffen, wat ervoor zorgde dat ik op mijn 9e al mijn ‘eigen reisbureau’ runde! Ik vond het heerlijk om met vakanties bezig te zijn en was benieuwd wat er allemaal bij kwam kijken! Dit is ook de reden waarom ik een toeristische studie gedaan heb! Om niet al mijn kennis op theorie te baseren ben ik samen met mijn man in totaal bijna twee jaar op wereldreis geweest! Ik heb het geluk gehad om alle continenten, behalve Antarctica, te mogen ontdekken en de lokale cultuur, natuur en keuken te kunnen ervaren!

Om mijn enthousiasme en liefde voor de verschillende landen en hun culturen te delen, ben ik in 2016 begonnen met reisbureau Alkmaar als franchisenemer bij Personal Touch Travel! Personal Touch Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR(Z) en calamiteitenfonds. Dit geeft jou als reiziger extra garantie en zekerheid.

Omdat Personal Touch Travel veel voor mij uit handen neemt op het gebied van administratie maar ook in staat is goede contracten af te sluiten met lokale partners en touroperators zoals Tui & Neckermann kan ik mij volledig focussen op het samenstellen en boeken van jouw (droom)reis.
Iedere reis is voor mij uniek en verdient dan ook een passende aandacht: de Personal Touch!

De combinatie van mijn kennis over reizen en jouw persoonlijke wensen zorgen ervoor dat wij samen een onvergetelijke reis kunnen uitzetten, of het nou gaat om een stedentrip, zonvakantie, cruise of huwelijksreis. Als reisadviseur kan ik jou helpen bij het creëren van jouw droomreis! Samen kijken we naar de bestemming, wensen en mogelijkheden zodat de reis volledig op jou is afgestemd.

Door het afsluiten van goede contracten en door een goede samenwerking met de bekende touroperators is een (gepersonaliseerde) reis zeker niet duurder dan wanneer je deze zelf boekt. Wel heb je daarbij de extra service die ik jou als reisadviseur geef!

Een korte samenvatting van de voordelen om jouw reis bij mij te boeken:

  • Persoonlijke aandacht
  • Flexibele bereikbaarheid, een afspraak plannen op een tijdstip die jou uitkomt
  • Brede bestemmingskennis
  • Aangesloten bij ANVR, SGR(Z) en calamiteitenfonds
  • Een reisvoorstel gebaseerd op jouw wensen en budget
  • Alle zorgen worden uit handen genomen
  • Eén contactpersoon voor, tijdens en na de reis

Ben je enthousiast geworden, maar wil je mij toch beter leren kennen of wil je een afspraak maken voor een persoonlijk advies? Geen probleem, ik kom graag langs voor een kennismakingsgesprek! Dit kan uiteraard ook bij mij thuis of via de telefoon en e-mail.

Tot snel!

Groetjes,

Esmee

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Esmee's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Esmee op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.