Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Diana Barsoum

Persoonlijk reisadviseurDiana Barsoum, Zaandam

Persoonlijk reisadvideur Diana Barsoum

Welkom op mijn pagina, het startpunt voor een geweldige reis!

Gezien het enorme aanbod op internet is het tegenwoordig best lastig om de perfecte reis te vinden dat aan je wensen voldoet.
Een geschikte reis zoeken op internet of in de reisbrochures is een tijdrovende zaak. Deze taak neem ik met veel plezier uit handen. Of het nu gaat om een stedentrip, een rondreis, zonvakantie, huwelijksreis, een samengestelde reis of een cruise naar zonnige oorden, bij mij ben je aan het juiste adres.

 

Uw persoonlijke reisadviseur

Ik ben Diana Barsoum en woon samen met mijn man en kinderen in Purmerend. Ik heb een opleiding gevolgd in het toerisme en hierbij verschillende stages gelopen zowel in het binnen- als buitenland. Hier heb ik geweldige tijden beleefd en ik genoot ervan hoe mensen aan het genieten waren tijdens hun vakantie. Zelf kom ik ook uit een ondernemersgezien en werk ik al jaren in onze eigen onderneming. Hierbij weet ik hoe belangrijk het is om het mensen naar hun zin te maken en vooral om mensen blij te maken. Zo heb ik van deze passie ook mijn beroep kunnen maken door nog persoonlijker te worden met de klant.

Aangezien iedereen unieke reiswensen heeft, kom ik graag bij je langs -desgewenst ’s avonds of in het weekend- om deze wensen door te nemen. Natuurlijk kun je mij ook een e-mail sturen of maken we een telefonische afspraak. Hierna ga ik aan de slag; altijd passend binnen jouw budget. Ik maak prijsvergelijkingen via mijn professionele boekingssystemen en zoek de beste mogelijkheden. Net dat beetje meer dan bij een regulier reisbureau en je hoeft er de deur niet voor uit. Daarnaast kost het jou niets meer dan wanneer je via internet of via een reisbureau reserveert.

 

Een korte samenvatting van de voordelen om jouw reis bij mij te boeken:

- persoonlijke aandacht

- flexibele bereikbaarheid, afspraken op tijden die jou uitkomen

- brede bestemmingskennis

- aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds voor jouw zekerheid

- een reisvoorstel gebaseerd op jouw wensen en budget

- alle zorgen worden uit handen genomen

- één contactpersoon voor, tijdens en na de reis

Ben je enthousiast geworden en wil je een afspraak maken voor een persoonlijk advies? Geen probleem, ik kom graag langs voor een kenningsmakingsgesprek! Dit kan uiteraard bij mij of via de telefoon of e-mail.

Waar wacht je nog op?

Diana Barsoum

Jouw persoonlijke reisadviseur

 

 

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Diana's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Diana op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.