Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Danielle Dertien

Persoonlijk reisadviseurDanielle Dertien, Ermelo

Persoonlijk reisadvideur Danielle Dertien

Reizen is (be)leven!

Mijn naam is Danielle Dertien, 34 jaar, en ik woon in Ermelo. Ik ben getrouwd en heb een zoontje van 6 jaar. Mijn grootste passie is reizen. Landen ontdekken waar de wereld er zo anders uitziet dan bij ons in Nederland. Ik heb het geluk dat ik van mijn passie mijn werk heb mogen maken. Graag vertel ik uit mijn eigen enthousiasme en ervaring hoe mooi de wereld is en wat een prachtige wereld er nog te ontdekken valt.

Hoe werk ik?

Droomt u ook al weg als u plaatjes ziet van mooie stranden en palmbomen? En ziet u tegelijkertijd door deze plaatjes de bomen het bos niet meer, omdat al die palmbomen op elkaar lijken? Geen zorgen, u kunt dan bij mij terecht voor advies en het boeken van een reis/vakantie. Of u nu graag een verre rondreis wilt maken op maat, op stedentrip wilt, liever gaat kamperen, van wintersport houdt, of heerlijk van een strandvakantie wilt genieten en bij wilt komen van de drukte thuis. Ik verzorg graag uw onbezorgde vakantie. 

Klantgerichtheid staat bij mij voorop. Het prettige voor u is dat ik op afspraak bij u langs kom wanneer het u uitkomt, overdag of ’s avonds, de echte persoonlijke touch dus. Ik maak een complete inventarisatie van uw wensen om tot een mooi voorstel te komen. Wanneer u een reis bij mij boekt vind ik het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd is, daar zet ik mij tot het uiterste voor in. U kunt voor alles bij mij terecht. Ik maak een prijsvergelijking, regel de vluchten en/of vervoer, huurauto, reis-en annuleringsverzekering, kaartjes voor een concert of voetbalwedstrijd tot zelfs een parkeerplaats op Schiphol. Voor de service die ik bied betaald u niet meer dan als u naar een reisbureau gaat of online boekt.

Tot slot staat Personal Touch Travel voor:
* Persoonlijke aandacht en leuke tips
* Eén vast contactpersoon voor, tijdens en na uw reis
* Perfecte service zonder meerprijs
* Personal Touch Travel is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Dus wilt u weten wat écht genieten is zonder zorgen? Bel of mail mij dan gerust.

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Danielles nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.