Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Bonny Goedegebuur

Persoonlijk reisadviseurBonny Goedegebuur, Groede

Persoonlijk reisadvideur Bonny Goedegebuur

Je vakantie begint al vóór de reis!

Mijn naam is Bonny Goedegebuur en mijn basis is in Groede, West-Zeeuws-Vlaanderen. Van hieruit trek ik graag de weide wereld in. Ook kom ik bij jou aan huis in Nederland èn in België!

Bij mij kun je terecht voor elke reis en vakantie, of het nu ver weg is of dichtbij, ik maak er graag een unieke beleving van!

Waarom moeilijk doen, als het beter en makkelijk kan! Bespaar jezelf uren op internet en laat mij dit uit je handen nemen. Daarbij komt nog dat ik voor, tijdens en na de reis beschikbaar ben voor je.

Van een relaxte zonvakantie tot stedentrip, van een rondreis met een camper tot een fantastische safari ben je bij mij aan het juiste adres. Ik luister heel goed naar jouw wensen en voel goed aan wat jij wilt. 

Graag laat ik jou kennis maken met mijn reisadvies, zodat ook jij dit kan gaan ervaren!

Doordat ik bij Personal Touch Travel aangesloten ben, heb je de zekerheid van een professionele en betrouwbare organisatie (lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds). Ik sta voor service en kwaliteit.

Als extra specialisatie maak ik mooie routes voor zowel auto als camper, goed doordacht en je komt langs de mooie plekjes. Ook ben ik gecertificeerd Aussie en Great Britain specialist!

Ik hoor je graag, we maken een afspraak waar en wanneer het jou past.

Neem een kijkje op mijn persoonlijke website: www.bonnytravel.nl

Probeer het gewoon eens uit!

Met inspirerende groet,

Bonny 

 

 

 

 

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Bonny's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Bonny op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.