Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Bea van Ek en Renate Feuerstein

Persoonlijk reisadviseursBea van Ek en Renate Feuerstein, Zeist

Persoonlijk reisadvideur Bea van Ek en Renate Feuerstein

 

Welkom op onze Personal Touch Travel website-pagina!

Links op de foto Renate (woonachtig in Breukelen) en rechts Bea (woonachtig in Zeist), samen B&R Travel. Elkaar ontmoet als collega’s en gemerkt dat we uit hetzelfde hout gesneden zijn. Om nog beter elkaars expertise te kunnen benutten zijn wij onze krachten gaan bundelen. Ons motto 1 + 1 = 3!

Waarom B&R Travel?
 
Persoonlijk
Wij houden het contact graag persoonlijk. Het doorspreken van de reiswensen doen wij over het algemeen bij jou thuis. Het samenstellen van een reis op maat is vaak een gezamenlijk proces. Samen maken we het verschil!
 
Maatwerk
Na het inventariseren van de reiswensen gaan wij aan het werk. Door ons inlevingsvermogen en onze organisatiekracht zijn wij in staat om jouw wensen uit te werken in een reisvoorstel op maat. Wij denken “out of the box”, weten de “parels” te vinden en zijn pas echt tevreden als jij dat bent!
 
Volledig Ontzorgd
Ons doel is jou een volledig onbezorgde reis te bezorgen. Wij regelen alles van begin tot eind of zoveel als jij wilt. En fijn om te weten dat wij er zijn als je ons nodig hebt, op welk moment dan ook!
 
Garantie en Betrouwbaar
B&R Travel is aangesloten bij de franchiseorganisatie Personal Touch Travel. Op de achtergrond zorgen zij ervoor dat wij zo goed mogelijk worden ondersteund. Personal Touch Travel is lid van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Op deze manier hoeft niemand zich zorgen te maken!
Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel ( lid van ANVR en SGR ). Je boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK nummer 27376510).
 
Kijk voor meer informatie en inspiratie op onze persoonlijke website: www.br-travel.nl
ContactformulierVul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan ons aan wanneer en hoe we je het beste kunnen bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Bea en Renates nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Bea en Renate op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.