Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Bea van Ek en Renate Feuerstein

Persoonlijk reisadviseursBea van Ek en Renate Feuerstein, Utrecht

Persoonlijk reisadvideur Bea van Ek en Renate Feuerstein

bea.renate

Welkom op onze website!

Links op de foto Bea (woonachtig in Zeist) en rechts Renate (woonachtig in Breukelen), samen B&R Travel. Elkaar ontmoet als collega’s en gemerkt dat we uit hetzelfde hout gesneden zijn. Om nog beter elkaars expertise te kunnen benutten zijn wij onze krachten gaan bundelen. Ons motto 1 + 1 = 3!

Reizen is onze gezamenlijke passie en hebben samen dan ook al veel van de wereld gezien. Wij gaan regelmatig op studiereis, bezoeken informatieavonden van reisorganisaties, volgen cursussen en workshops waardoor de bestemming- en productkennis optimaal blijft.

Door ons inlevingsvermogen en onze organisatiekracht zijn wij in staat om goed naar jouw wensen te luisteren en het juiste reisplan samen te stellen. Met als doel; jou onbezorgd op reis te laten gaan. Naast individuele reizen organiseren wij ook zakelijke reizen, groepsreizen en incentives in binnen-of buitenland.

Op zoek naar een reis afgestemd op al jouw persoonlijke wensen, aangevuld met onze persoonlijke ideeën en tips? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij jou langs (thuis of op kantoor) om kennis te maken, vragen te beantwoorden en alle wensen door te spreken.Je kunt ons 7 dagen per week bereiken via telefoon en/of mail.

Op de hoogte blijven van onze reistips? Volg ons dan via onze Facebook pagina!

ContactformulierVul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan ons aan wanneer en hoe we je het beste kunnen bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Bea en Renates nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Bea en Renate op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.