Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Annemieke Benard

Persoonlijk reisadviseurAnnemieke Benard, Ede

Persoonlijk reisadvideur Annemieke Benard

Ontdek....

Vakantie is zoveel meer dan een reis. Vakantie is een ontdekking.

Of het nu gaat om een stedentrip, een zonvakantie, wintersportvakantie of een verre reis. Elke reis is een reis gebaseerd op jouw persoonlijke, specifieke wensen. Elke reis is uniek.

Ik ben Annemieke Benard, 28 jaar en woonachtig in Ede. Ik ben ontzettend blij dat ik van mijn passie mijn werk mag maken. Ik vind het namelijk heerlijk om jouw reis van A tot Z te verzorgen. Ik speur totdat ik datgene vind wat exact aansluit op jouw wensen.

Hoe ga ik te werk?

Allereerst inventariseer ik jouw wensen. Op een tijdstip wat voor jou uitkomt. Aan de keukentafel of met een kop koffie op het terras. Bespreek je dit liever telefonisch of per e-mail? Ook dat is uiteraard mogelijk. Hierna ga ik vol enthousiasme voor jou aan de slag. Laat de voorpret maar beginnen. Voor elk budget is een prachtige reis te realiseren. Dankzij mijn samenwerking met Personal Touch Travel heb ik toegang tot een veelzijdig reserveringssysteem. Tevens lid van ANVR en SGR, waardoor ik je garantie en betrouwbaarheid bied.

En na je vakantie? Dan ben ik er ook voor je. En dan hoop ik dat je stapels mooie herinneringen meeneemt. En een paar van die mooie herinneringen met mij deelt.

Alle voordelen op een rij:

  • Flexibel, afspraak wanneer het jou uitkomt
  • Meer service, zelfde prijs
  • Persoonlijke aandacht
  • Eén contactpersoon voor, tijdens en na de reis
  • ANVR, SGR en calamiteitenfonds

Graag verzorg ik jouw droomreis. Neem vrijblijvend contact met mij op en ervaar het gemak van jouw persoonlijke reisadviseur.

Tot snel bij Ontdek met Miek.

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.