Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Alice Openeer en Sandra Jebbink

Persoonlijk reisadviseursAlice Openeer en Sandra Jebbink, Kapelle

Persoonlijk reisadvideur Alice Openeer en Sandra Jebbink

Beste reisliefhebber,

Reizen begint al in je hoofd, bij het maken van plannen...
 
Waar ga je beginnen met het ontdekken van jouw perfecte bestemming? Zoveel aanbod en zoveel meningen!
 
Wij voelen ons vereerd dat je ondanks zoveel andere mogelijkheden overweegt juist ons bij je reis te betrekken.
En wat let je: bel of mail ons gelijk even.
Want alle gedachten en wensen die je nu al hebt over je trip kunnen wij terugbrengen naar 1 mooi en uitvoerbaar plan!
 
Wij denken met je mee, komen met ideeën waar je zelf nog niet aan gedacht had en vertellen uit onze ruime ervaringen.
We maken een compleet reisvoorstel voor je en regelen alles van begin tot eind of zoveel als jij wilt.
 

Ladies Only Reizen, ook dat organiseren we!

Een paar dagen tijd met je beste vriendin, je moeder of zus. Gezellig winkelen, eten en genieten van een leuke omgeving; een ideale combinatie. Alice en Sandra organiseren meerdaagse trips en dagreizen naar een stad of gebied waar alle goede dingen van het leven samenkomen.

Tijdens onze reizen word je volledig ontzorgd. Hotel, transfer, uitstapjes aan alles wordt gedacht. Zo zorgen we voor een zorgeloze vakantie, waarin je aan niets anders hoeft te denken dan genieten.

Kortom, wij doen er alles aan om elke reis tot in de puntjes te verzorgen en je van alle benodigde informatie te voorzien.
Wanneer spreken we af?
 
Alice Openeer en Sandra Jebbink
 

Komende reizen: 

28-31 maart: Ladies Only naar Malaga (=vol)

Drie dagen genieten van deze leuke Spaanse stad. Per fiets langs de boulevard tot in de oude visserswijk en te voet met Nederlandstalige gids langs de hoogtepunten en met uitleg over de vele Streetart in de stad. 

24-26 mei: Ladies Only naar Stockholm

Na de schoolexamens tijd voor ontspanning! In deze hippe stad is het goed toeven voor moeder èn dochter: vele winkels, leuke boottochten, het ABBA-museum en trendy restaurants...tijd te kort dus. Met een gids gaan we de stad door en drinken een ijs- en ijskoud drankje in de Ice-bar!  Kijk op onze website voor alle info en meld je aan!

02-05 oktober: Ladies Only naar Marrakech ( = vol)

4 dagen onderdompelen in Oosterse sferen. Dwalen door de souks, eerste met een gids en later op t gemakje nog eens terug. We fietsen door het moderne Marrakech zodat de tegenstellingen je duidelijk worden. Leer koken op de Marokkaanse manier en ga naar de hamam om met een zacht babyhuidje naar huis te gaan...heerlijk toch? Vergeet geen grote koffer mee te nemen want van als die vrolijke kleurtjes word je hebberig...

Nieuwsbrief

Wil je meer informatie over onze Ladies Only reizen en wil je met ons mee? Kijk dan op onze website www.ladiesonlyreizen.nl of neem contact met ons op via e-mail of telefoon!

Vergeet niet om je aan te melden voor onze Ladies Only Nieuwsbrief op de website en onze Facebookpagina te liken want alleen dan ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe reizen. 

 

Coffee & Travel

Twee dingen die het verdienen er de tijd voor te nemen! Om die reden introduceren wij de “Coffee & Travel” dagen. 

Regelmatig organiseren we een dag(deel) met als thema een bepaalde bestemming of manier van reizen. 

Zo hebben we dagen gehad overr Azie, Amerika/Canada, Australie, Japan, het reizen met campers of het maken van een cruise. Een ideale manier om te horen waarom je voor zo'n reis moet kiezen en voor wie het geschikt is.

Wil je meer weten over de Coffee & Travel dagen of inspiratie opdoen? Volg ons dan via Facebook : https://www.facebook.com/Coffee-Travel-1314619431959550/

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan ons aan wanneer en hoe we je het beste kunnen bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Alice en Sandra's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Alice en Sandra op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.