Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Marieke Bosman en Margriet Vroege

Persoonlijk reisadviseursMarieke Bosman en Margriet Vroege, Wachtum

Persoonlijk reisadvideur Marieke Bosman en Margriet Vroege

 

Yes, je gaat op reis. Wat super leuk dat je ons hebt gevonden. Wij helpen je graag bij het zoeken en boeken van jouw onvergetelijke (trein) rondreis, verrassingcitytrip of romantische honeymoon. Of je nu naar Zuid-Afrika gaat om de Big-Five te spotten, met de camper door Australië trekt, een cruise in de Caribean maakt of naar een Formule 1 wedstrijd gaat, alles is mogelijk.

Wij zijn Margriet en Marieke van MenMtravel, jouw persoonlijke reisassistent!

Samen hebben we al hele mooie reizen gemaakt en we proberen graag nieuwe dingen uit. Pas op de luchthaven weten wat je volgende bestemming is of een local mee uit eten nemen om authentieke gerechten te ontdekken. Buiten dat we met elkaar reiservaring hebben, mogen we ook heel graag in ander of zonder gezelschap op pad gaan. Elk heeft zijn eigen geweldige voordelen en het levert altijd iets unieks op.

Wat is reizen voor ons:

Marieke: de voorpret voor de reis begint thuis al. Als ik vertrek wil ik zoveel mogelijk hebben geregeld, dit zodat ik mijn beperkte tijd volop kan genieten van de omgeving, cultuur, de locals en de spontane dingen die ik onderweg tegenkom. Ik laat me graag verleiden om uit mijn comfortzone te stappen. Tijdens mijn reis ben ik graag actief, misschien wel omdat ik wintersport helemaal geweldig vind. Even bijkomen in een spa of een yogales maakt het voor mij wel echt helemaal af. Te veel reizen bestaat niet!

Margriet: reizen is voor mij contact maken met de lokale bevolking, nieuwe culturen en plaatsen ontdekken, het liefst waar niet iedereen naartoe gaat. Een biertje met de locals in Nieuw-Zeeland of onder de sterrenhemel slapen in Australië, ontbijten met een Canadese familie die je net ontmoet hebt of een rit met het boemeltje in Vietnam. Ook een sportieve wandel- of duikvakantie is voor mij echt genieten. Samen of alleen op reis, de wereld ligt aan je voeten.

Stuur ons een berichtje/mailtje of één van ons komt graag bij je thuis, ook ’s avonds en in het weekend. Wist je dat we via PersonalTouchTravel zijn aangesloten bij ANVR, SGR en calamiteitenfonds, de zekerheid voor jou dat alles goed geregeld is. Weet je nog niet waar je heen wil, vertel ons je wensen en we vinden samen gegarandeerd een prachtige reis.

Tot 1-10-2021 maken we voor jou kosteloos een prachtig reisvoorstel. Na deze datum rekenen we voor een reis met een reisduur t/m 10 dagen € 40 en voor reizen langer dan 10 dagen € 75. Boek je een van onze reisvoorstellen dan verrekenen we deze kosten met de reissom.

ContactformulierVul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan ons aan wanneer en hoe we je het beste kunnen bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Marieke en Margriet's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.