Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:

Rwanda

Deze groene bestemming ligt in het hart van Afrika en is vooral een paradijs voor reizigers die oog in oog willen komen te staan met verschillende soorten primaten.

Het absolute hoogtepunt is een trekking naar de berggorilla's! Een ontmoeting met deze "gentle giants" maakt diepe indruk en is een once in a lifetime experience. Het veilige en schone Rwanda biedt prachtige vergezichten op groene heuvels, bergregenwouden, meren, koffie- en theeplantages en een kleurrijke, zeer vriendelijke bevolking. Maar wees gewaarschuwd: you can leave Africa, but Africa will never leave you!

Wat mag je absoluut niet missen wanneer je in Rwanda bent?

Absoluut op nummer 1: maak een trekking naar de berggorilla's in het Volcanoes National Park. Onder begeleiding naar deze gentle giants is een ervaring om nooit meer te vergeten!

Bezoek Akagera National Park; Dit is een park met een divers landschap van moeras, savanne, bergen en meren en een grote verscheidenheid aan dieren.

Slaap een nacht onder canvas in een tented camp en luister naar de geluiden van de natuur. Bijvoorbeeld bij Ruzizi Tented Lodge aan het Ihema meer, waar de nijlpaarden 's nachts door de tuin lopen. Hier ben je één met de natuur. Een echte belevenis!

Maak een trekking naar de chimpansees in het Nyungwe Forest National Park. Intensief klimmen en klauteren door het tropisch regenwoud, waar je op het kabaal van deze luidruchtige druktemakers af gaat. Een vermoeiende tocht, maar zeer de moeite waard.

Last but not least, voor degenen zonder hoogtevrees: maak een canopy walk over de 160m lange en 70m hoge hangbrug in het Nyungwe Forest National Park.

Er is nog veel meer te zien en te doen in dit fantastische land. Neem contact op met je persoonlijke reisadviseur om een mooie rondreis op maat samen te stellen.

Geschreven door persoonlijk reisadviseur Renata Geurts

 


zoek
reisagentZoek reisagent voor Rwanda


  Vind jouw reisadviseur:
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.